з Василя Рикова

Александр Ярошевский
з неба
   ніби
          хтось жбурнув шаг:
сонце
     котить по Яйлі,-
але втішить вас
                "Алушта"
       терпким
       трунком на столі.
як скуштуєш -
              стрінеш знову
в глибині
         квіткових снів
зваби кісточки вишневої
й сап’яну тон тонкій.