Среднощно

Величка Николова -Литатру 1
Едно момче – с едно момиче…
Небе и звездна светлина…
Пътека лунна и… „обичам”...
звучи със нежна топлина.

Величка Богданова - Литатру

Благодаря на Google за предоставената снимка!