Часи

Наталья Беляева Ерух
Час бачить сни
про майбутнi часи
для тих хто стовпилися
перед закритими серцями
прийшлих з війни
Втомлені кулі ще шукають їх
виснажена смерть
просить їх залишитися з нею
Прийдешні часи
протягують
сліпі руки до тих
хто вже
не прийде
з війни

25.07.2018


Времена

Дмитрий Чунтонов

время видит сны
о грядущих временах
столпившихся
перед закрытыми сердцами
пришедших с войны
усталые пули ещё ищут их
измождённая смерть
просит их остаться с ней
грядущие времена
протягивают
слепые руки к тем
кто уже
не придёт
с войны

24.07.2018