На кожне щастя e свiй час

Миклош Форма
На кожне щастя є свій час.
На щастя батька. Щастя сина.
На щастя чути: «Мій єдиний...».
І помолитися за нас.

Підняти келихи за всіх.
Поцілувати руку жінці.
Лишатись з небом наодинці.
І слухати дитячий сміх.

А іноді на щастя – мить.
Одна щаслива мить єдина,
коли зустрілася людина,
з якою мріяв вічність жить...

І стільки щастя вколо нас:
подарувати жінці квіти,
удвох за кавою сидіти...
На кожне щастя є свій час...