Before

Кристина Девулите
I'm kind of damaged, kind of strange,
I don't want someone whole.
I only hope that things may change
Before we get too old.

I don't believe in common sense
Or sealed forever doors.
I've dreamt of you for many years,
Will dream for many more.

I know attempts would be in vain,
I have released my hold.
I only hope to meet again
Before we get too old.