Smiling sorrow

Михаил Модель
No one cares
If good or bad -
Cancer crawls
From forward - back.

So do we -
The foolish men,
Changing everything
We can.

Have no time
To look inside -
Understand, what's wrong
Or right.

Always wanting,
What is not,
Living lifes so sad
And short.


Шаг назад
И шаг вперед.
В жизни все наоборот.

Человек ли,
Глупый рак -
Попадаемся впросак.

Нету времени понять -
Суть добра и зла
Объять.

Так нелепа
И проста
Жизни краткая
Тоска.