Гербера

Валентина Ментуз
Цветов царица - роза? несомненно,
пусть будет средь цветов и королева,
прекрасна, безупречна, совершенна,
достойнее достойных, то - гербера.

Стройна и элегантна, симпатична,
загадочна, изящна, романтична,
в любом букете очень гармонична,
проста собой, но аристократична!