Актрис немало, але ж таких замало,

Кость Ярила
"Якіх лиха би доля не зламала!..."

"У порно стремиться и в зад, и в перёд -
Учил нас великий Леннон!..."

В голос дыра рыдала,
Драла себе горло.
"Але ж їй все одно не набридало
Зніматися в порно!..."