Липень 2

Дмитрий Погребняк 555
Опанував нашим життям літній місяць липень
хоча набрид своєю спекой,духотой і дощами
а для людьського щастя треба бажань лише здійснень
та щоб відчули подих природи освіжаючий серцями...
З сяйвом сонячним розсіювалися по периметру любов
в ставку пірнала і в почуттях ховалася як в задзеркаллі
і тільки закоханий парубок не скаржеться на ніякий улов
та сподівається що посміхнеться доля з удачей йому далі...
Справжнє кохання не впіймати у рибальську сітку
і треба розумом зробити так щоб вона сама погодилась
стосунки одухотворенні з взаємністю розквитнуть як квітки
а далі мабудь нова сім'я омріяна і міцна народиться...