Гопак

Дмитрий Погребняк 555
Гопак не танцюють на граблях
і шаровари для поччутів не штори
к серцю дівочому єдиний шлях
з гумором подарувати щастя море...
Гопак не танцюють на граблях
і вишиванку одягти ще не закохатися
і океан бажань один до одного плисти дозволя
хвилями підказує до серця іноді прислухатися...
Гопак не танцюють на граблях
шукають в довірі позбавлення від мук
а спогад чайкою крикливою кружляє
і я ретельно обмірковую долі своєї вигук...
Гопак не танцюють на граблях
але чоботам лакованим удача усміхалася
і вогоньки запалали у дівчини у очах
вона ще не мала уявлення що закохалася...