Мить життя

Вера Деревьянко
Народились діти в муках
Подарили радість
та зігнали скуку

Дні за днями пролітають
Життя люди проживають

А навіщо народилися не знають

Мить життєва смачна - дуже
Навіщо народилася
мені байдуже
Коли горе нападе і корона упаде
Аж тоді я вже покаюсь
Що в життя таке влюбляюсь