Дзв нок минулого!!

Мира Лис
Учора знову ти подзвонив
Я почула ніжний голос .
Про кохання ти говорив
Серця забились в унісон.

Ми знову згадали минуле,
Ми знову згадали  усе.
Мені добре з тобою було
Мов квітка, розквітало серце.

Думала так буде завжди
Буду лише з тобою.
Розлука про нас забуде
Обійде іншою стороною.

Проте і  тут я помилилась
Доля дороги розвела.
Із смутком залишилась
Сльоза зрадлива потекла.

НЕ повернути тих хвилин
І твого кохання.
Твої слова – гіркий полин
Від яких душа болить.

Ти залишив у серці рани
Глибокий слід у житті.
Ти забув про кохання між нами.
Про наші щирі почуття.

Ти вибрав брата і подружку
Які були проти нас.
Ти знайдеш кохану іншу
Але це буде інший час.

Так судилось нам
Зустрітись і розійтись.
Бажаю тобі лише щастя
І разом залишитись.

Я зможу тебе забути
Життя з нового листа почати.
У снах буду повертатись
У день коли зустрілись.
(26 листопада).