Стежинка в лiто

Елена Гешко
Стежинка між вітрів
Нас в літо провела,
Неначе серед снів
До радості й тепла.

Шипшина на горбку
Рожево мерехтить,
Ромашки на лужку
Порозбігались вмить.

І водами Дністра
Напоєні поля.
Буяє літо в снах –
Квітує вся земля.