час такий прийшов

Вера Деревьянко
Елі ноги волочу
Живу з болем
але мовчу
Трігери розмножились
 я  під шкірой
Їх топчу

 Уже  скоро гибле діло
Старіється моє тіло
Життя люблю я досхочу

Себе тихенько розслабляю
Вихром лину в свої далі
Слава Богу не страдаю
Душу щастям наповняю
І живу неначе в Раї