happy Birthday to You

Лариса Калинина-Харламова
А у мене лежать в машині
Сині, сині волошки сині.
Я їх в полі сама збирала
І пісні співала.
Бачу кум іде у костюмі
Із ромашками; хто б подумав,
Що у мене такий він красень –
Любий кум Тарасе.

Зупиняюсь, йому сигналю,
А він каже: - Шановне, Галю,
Хеппі бьозде су ю вас бьозде….
/сам такий серйозний/.
Я обурилась: - Ах ти враже!
По мордяці тобі як вмажу!
А він знову: - Моя красуне!
Хеппі бьозде су ю!

Ой, скажіть мені, люди, хтозна,
Що таке воно – хеппі бьозде?
Кров гаряча у мене дуже…
Лежімо в калюжі.
Кум сміється : - Я не забуду
День народження твоє, люба.
Мову знати – велика сила!
Вчи англійську, мила!

Я ж англійською – ні бельмеса! 
Куме, вибач за ці ексцеси.
Збудершафили ми до ранку
Наливочки банку.
До наливки галушки й борщик
І сметанки був цілий горщик.
Вивчила ще одне я слово:
Бай усім, панове!
11.07.18