***

Алена Стасюкенене
<94-97>

Nereikia man aukso – man reikia tik gintaro,
Nereikia man meil;s, – man reikia draugyst;s,
Nereikia man laim;s – man reikia palaimos,
Juk laim;s ir n;ra, kaip n;r ir vilties.

Nereikia T;vyn;s – man reikia pasaulio,
Nereik giminai;i; – man reikia ;moni;,
Nereikia man vyro – man reikia tik draugo,
O galb;t ir draug;s – man reikia ;irdies.

Nereikia vestuvi; – man reikia tik santuokos,
O gal ir nereikia – man reikia ;eimos.
Nereik pinig; man – man reikia sveikatos,
Ir proto, i valios, ir geros ;irdies.

Nereikia man aukso – man reikia tik gintaro,
Nereik man angelo – man reikia ;mogaus,
Man reikia tik draugo – o galb;t ir draug;s
O gal, ir abudu – garbingos ;irdies!