моя жизнь

Вера Деревьянко
Я відчуваю королівський стан
Життям любуюсь сам насам
Ночами подумки літаю світ в якому я живу вивчаю
То веселюся то ридаю
Отак у цьому світі проживаю
Є цікавість стимул жити і незвідане творити
І гордитися пишатись головне ще наслаждатись