пташко II

Пташка Ив
знаєш, пташко
спробуй не відлітати
кожен раз коли розумієш
що тут насправді ніяких ґратів
просто спробуй не тікати
можливо не треба їх кидати
коли вони до тебе як до мати
і постійно хочуть свою любов визнавати
правда, спробуй не відлітати
що перший, що другий
обоє самотні тинялась
як ти, тільки якось
вони тебе знайшли
а ти їх - ні
заплутано тут так гратись
не той, не той, я знаю, може
проте лишись хоч на трохи
дай хоч цьому малому відвести душу, боже
дай волі й надїї напитись з руки
дивись, пташко
може захочеш лишитись
знайти хочаб в цьому голку й зашитись
а в тому не море було, проте калюжа
хоч чимось та й можна було напитись
будь уважною, пташко
так можеш роками тинятись
собі гідних не знаходити
і чужих бідних обездолити
забравши своє тепло
відлетівши як завжди геть


00:17
20:07:18