Ти просто шепочи мое iм я

Вера Бондаренко-Михайлова
Ти просто шепочи моє ім’я.
Нехай звучить в мені твій диво-голос.
І буду , Любий , я навік твоя –
Жагуча й плідна, як достиглий колос.
Плоди мої – палка моя любов.
Вона ,Коханий, світла й промениста.
Крилатим птахом ти злітаєш знов,
Бо впевнений, – душа моя – іскриста.
В твоїм полоні – солодко мені.
Твоє ім’я мені шепоче вітер.
Звучать в душі мажорні лиш пісні…
Тобою я сповита і зігріта.