Дивна нiч

Елена Гешко
І знову дивна ніч
Свої розпустить коси…
Струмочок, звісна річ,
Думки свої розносить,

В Дністер біжить-спішить
Шалено, незбагненно.
І липа шелестить
Замріяно щоденно.

Той липи дивний цвіт
Як зорі серед ночі
На весь на білий світ
Немов кохання очі

Духмяно огорнуть
Мої й твої бажання
У нескінченну путь
Надії й сподівання.

І знову дивна ніч
Єднає нас з тобою,
Ми поруч, звісна річ,
Ми сповнені любов’ю.