тяжелая наука

Вера Деревьянко
Скуку зовсім я не знаю

Її думкою зганяю

люблю жити працювати
Біль свою перемагати

Чому  таке життя
 цього не знаю

а живу з любовью дію
І кожну мить возвишено  радію

 зло в душі перемагаю
І радіючи шагаю далі

 шагаю в даль тернову і спесиву

ой яка від того милий друже
я весела і щаслива