менi просто показалось

Вера Деревьянко
Холодком повіяло ...
А в душі кохання ...
згас вогонь нестерпного життя
 доживаю мабуть дні  останні .,.
найсолодші на моїх путях

Мені просто показалось ...
Ще в переді багато літ
Налягає старчеська усталость
А я цвіту.
 Як первоцвіт.