Мороз

Дмитрий Погребняк 555
Ой мороз лютий ти мороз
почуття не морозь в мене
ти скувати серце льодом віртуоз
та воно ще гріє хоч поранене...
Ой мороз колючий ти мороз
спогади не морозь в мене
дівчину кохаю я до сльоз
і моє життя красой її наповнене...
Ой мороз холодний ти мороз
душу не морозь в мене
не боюся від долі я погроз
хочу щастя відчути благословенне...
Ой мороз пекучій ти мороз
думки не морозь в мене
дівчіну завоювати хочу я всерйоз
і обличчя побачити її усміхнене...