Эмили Дикинсон A sepal, a petal and a thorn...

Маргарита Абу Эйд
Emily Dickinson
(1830-1884)

19
A sepal,a petal and a thorn
Upon a common summer's morn
A flask of Dew-a Bee or two-
A Breeze- a caper in the trees-
And I'm Rose!

* * *

Эмили Дикинсон
(1830-1884)

19
Шип,чашелистик,лепесток
Обычным утром летним-
Флакон Росы-Пчела иль две-
Легкий Ветерок-в деревьях озорство-
И Роза-я!