Финал!

Александр Пестеров
На футболе, футболе!
Играют на зеленом поле-
Рыцари футбола!
До победного гола-
Чемпионы, чемпионы!
Победные перезвоны!
Восторженные крики-
"Слава на пике!"
Марсельеза, Франция!
Футбольная нация!
Хорваты старались-
Но потерялись!
Золото Франции!
Героев нации!