Iнь та ян

Олександр Мачула
Не все продати можна і купити,
не купиш щастя, горе не продать.
Сніговика, хоч плач, не зліпиш літом
і по воді не випаде гулять…

На все завжди існує час і місце,
для всього розмір є свій і фасон.
Не тішить форма, як немає змісту,
не заворожить гра не в унісон…

Себе пізнати – мудрість то велика,
а підкорити ще й удачі ріг,
як досягнути апогею, піку!
А інь та ян у цьому – оберіг.


15.07.2018