Хто, як не Ти...

Светлана Пузина
Хто, як не Ти врятуєш тих свідомість
людей, що відчуватимуть вагомість
своєї ситості і прав на безлад,
в яких порядність, що омана, щезла.

В яких не буде жЕвріти надійність
на вчинки, невідома благодійність
любові, щоб знеболіти від струсу.
Рядки ятрИти здумала спокуса

молитви. Вкрала, наче ворожнеча.
Серця сціляй, Господь, від порожнечі.
Хто, як не Ти врятуєш грішних винних,
які приспали людяне сумління.


 
                12.07.2018

г.Запорожье