ти

Гелена Смилянская

ти мій липкий кисіль на сніданок,
зліпив мої губи,
що не можу й слова мовити,
губи ..,   
цілуєш всюди, шукаючи їх,
особливо ретельно зупиняєшся на грудочках і на точечці вище,
що вище їх самих,
бо так найбільше викручує тіло,
ти знаєш це ( ще би тобі це  не знати),
ти ж знаєш про мене все,
навіть те, скільки видихів роблю я до кави і після запуску двигуна  до роботи,
ти поруч настільки,
що не звільняєш моє нещасне тіло від свого дотику на те,
щоб змогла поміняти вдих на видих,
ти і це за мене волів би зробити,
якби ж тільки міг.
Будь там, будь,  де хочеш , хазяїном ніжності , топитися в ласці на тілі,  в душі, 
в голові, в крові отрутою, трунком  хвиль, розпираючи єство,
неможливим бажанням бажаючи , випий до останку, тільки не залишай ні краплі мене, бо тільки в невидимих обіймах тонучи, 
живу...