нтернтернетний поц лунок

Виктор Худаков 4
   
В інтернеті перший поцілунок,
Здалека прислала ти мені,
Я прийняв, цей найсолодший трунок,
Та душа палає у вогні.
Може до реального кохання,
Пролетить немало, ще часу,
Але я тобі своє вітання,
Навіть в формі пісні принесу.

Ми з тобою граємо словами,
Про самотність на святій землі,
І тепер У нас над головами,
Вже летять на південь журавлі.
Отже завітала в роки осінь
І немає в літо вороття,
Та чомусь самотні ми і досі,
Чи любов, запросимо в життя?

В інтернеті перший поцілунок,
Гріє ніби сонечко ясне,
Серцем, я приймаю подарунок,
Хай кохання явиться земне.
Кілометри і міста між нами,
Зверху чисте небо голубе.
Привітаю я любов піснями,
Розцілую, ластівко, тебе.