заздрiсть

Вера Деревьянко
Петро з Павлом прийшли в мій дім
Молоду картопильку з курчатком їм
День веселий милий і прекрасний народилась уже ненапрасно

Провела цей день у щасті
Стороной пройшло людське нещастя
І мої проблеми розсосались
У душі родилась заздрість
Та така біленька солоденька
слава Богу що родила мене ненька