Епиграми

Величка Николова -Литатру 1
Пияница

Върви обичана жена,
понесена вовек в сърцето.
Иди при другия! О, да!
На мен ми е добре с винцето.

*

„Кучка”

Бъди в живота ми компас.
Със мен по баровете плувай.
Когато твоят контрабас –
несвири…
С друг ще си поплувам!

*

 Джендърмен

Виното пия с капкомер,
пържолите за враг оставям.
Във фитнеса съм просто звер –
На джендърмен да се понравям.

*