Наболело

Влада Дэлир
Так хочеться забути всі образи.
Так хочеться радіти від буття.
Так хочеться тебе частіше обіймати.
Так хочеться торкати руки до лиця.

Так хочеться ридати від образи.
Так хочеться кричати від буття.
Що всі "Так хочеться" - це просто фрази.
Які не дійсні у життя.

Так хочеться не вірити в слова - що кажеш.
Бо знаяю я що все не так!
Нема тієї - "та що краще".
Нема ніяких ти та я.

Так хочеться знову бути разом.
Так хочеться гуляти до рання.
Так хочеться забути всі образи.
Щоб бути "МИ", а не просто"Ти" і "Я"!