В моiй душi вогнi протуберанцiв

Вера Бондаренко-Михайлова
В моїй душі вогні-протуберанці
Так запалало все єство тобою,
Що я думками у шаленім танці.
До тебе пристрасть вже не зна спокою.

І то дарма триножити, в’язати.
Притишити в собі вогонь не в силі.
Усе тобі так хочу розказати,
Що вже дев’ятий вал кохання хвилі.