Червоний мак

Игорь Нехаенко Одесса
Рецензия на «Червоний мак у полi квiтне...» (Игорь Журавлев 29)
 
 
 
 
 
Й сплять на маковiй соломi,
Вдень наганявшись, дiтлахи.
Пелюстки мака красять скронi
В багряний сонця оксамит.





   29.06.2018 в 14:12   •