Думка

Небесный Карамельный
Ну що за дідько, що за злива
Яка змиває все у щент
У тебе є минуча віра
Яка потоне у момент

З нею разом, пліч о пліч
Йдеш не торкано проблем
Як не дивно змінна річ
Те що ми в собі несем.

Трішки більше ніж учора
Менше маєш ніж поті‘м
Головою ніби хвора
Наче вдарив з неба грім.

Схаменулась за секунду
Думка, що плека вночі
Так небажано сутуло
Зазира позаочі‘.

І мрійливо посипа
Спецію своєй душі
Каже — те,  чого нема
Не зібравши- залиши.