Моя вишнева Украiна!

Перевесло
На світі є така земля,
Вона прекрасна і єдина.
Куди не глянь - сади, поля.
Моя вишнева Україна!

В зелених травах вітерець,
Гуляє в світанкових росах.
З волошок запашний вінець,
Дівчатам прикрашає коси.

Там грає хвилями Дніпро,
Квітують маки при долинах,
І  наливається зерно,
В полях моєї Батьківщини!

В садах вишневих біля хат,
Червона майорить калина,
А соловейко у гаях,
Виводе пісню солов"їну.







8.07.2018р.