Облиш

Виктория Дрибница
Облиш мене, бо це вбиває
Ці сни про тебе серце рвуть
На цьому світі все буває
Але ніщо не повернуть.

Колись була я ще наївна
І вірила, що то любов
Але все зараз зрозуміла
Нарешті холодіє кров.

Колись ця кров ще  закипала
При погляді твоїм, чи при словах
Але б я зараз не схотіла
Таке відчути - був вже раз.

З роками ми завжди прощаем
Всіх тих, хто боляче робив
Тебе я теж вже відпускаю
Мене жорстокою зробив.