Чи на свити щось найдорожче

Людмила Кравченко 4
Чи є на світі щось найсвітліше,
За   очі   мамині   ясні.
Що  бережуть  зранку  до  ночі,
Дочок  коханих  та  синів.

Чи є на світі щось  найщиріше,
За  сердце  сповнене тепла.
Вона  як  пташечку  голубить,
Руками   теплими   дитя.

Чи є на світі щось найдорожче,
Як  ніжна  мамина  душа.
Вона  як  сонечко  не  гасне,
Крильми  своїми  прикрива.

Вона  єдина  в  цілім  світі,
Кохає  більше  ніж життя.
І  кожний  день  благає Бога,
Щоб  захистив  її   дитя!!!