Свято Купала

Валентина Вересоцкая
А в Ладані гучно,бо на причалі
Свято Івана Купала стрічають.
Музика. Танці. Співи.
Будьте завжди щасливі!
Нехай у ваше віконце
Загляне лагідне сонце.
Бажаю всім довголітті-
Батькам, дідусям і діткам.
А головне здоров*я!
Знайомим. Родичам по крові.
Веселіться на вечорниці.
Нехай вона вам насниться!
Частіше щоб зустрічалися.
Раділи життю. Гуртувалися.
Немає щастя кращого в світі-
Жити! Любити! Творити!
Веселощів вам і буяння.
На те воно і гуляння!

Червень 2018