Корабель любовi

Оксана Майданська
Якби з'явилася чарівна ЧАЙКА,
І крильми тріпотіла в слід мені.
Клекочучи неначе б промовляла,
Сідай бо мої крила дуже сильні.

Я полечу через всі гори і долини.
Я покажу тобі простори вільні.
Моря і океани тихі і бурхливі,
І ніжно буду Я тобі також співати.

За милим полечу твоїм у гори,
На Корабель вас посаджу Любові.
Де звісно тихе і хвилясте Чорне море,
Повернемось думками у молоді роки...

А Літо - от-от, уже нагадує думками,
Весна - проходить швидкими днями.
Вже Зимонька СТРІЧАЄТЬСЯ з Весною.
Й на морі ЧАЙКИ будуть зустрічати.

На хвилях Корабель Любові загойдався,
Роки уже минули - довго зачекався.
Сріблясті Чайки далеко в небі розлітались,
І радісно кружляли над морем - опускались.

09.02. 2018рік 11:30
О.Майданська - Мосорук