Пiнгвiни

Дмитрий Погребняк 555
Не літають на південь пінгвіни
не потрібен їм жовтий горячий пісок
і не сниться їм море з прозорої піни
не тягне з ялиць у прохолоду піти у лісок...
Не літають на південь пінгвіни
не потрібен просочений сіллю шезлонг
не лякають їх зовсім захмарні ціни
вони домосіди з початку століть іспокон...
Не літають на південь пінгвіни
не потрібен романтичний вечір при свічках
їхні душі гріють тільки рідні стіни
і що за радість бачити себе в чужих очах...
Не літають на південь пінгвіни
не потрібен навіть загар тропічний
їм би гори льоду і снігові рівнини
вони люблять тільки клімат північний...