Тобою живу знов!

Валентина Вересоцкая
Слід лишили до останку-
Спів пташиний на світанку!
Шелест трав і шум дібров!
Я тобою живу знов!
Ось листа тобі пишу.
Щиро серцем так прошу
Ти пробач мені.Пробач!
Не сумуй друже!Не плач.
Що з тобою не лишилась.
Іншим містом захопилась.
Бо як є лише хвилина,
То до тебе серцем лину.
Маниш. Маниш ти до себе.
В простір де синіє небо!
Удайцева тече водиця!
Сосна.Пляж.Все як годиться!
Ти мій друже  - назавжди!
Зачекай мене! Ти - жди!

Червень 2018