вдихаю нiч..

Леман
стихає гомін за вікном..
у вікнах світло ніч вмикає..
пташки забилися під стріху..
тихенько вітерець зітхає..

зітхаю й я..чомусь сумую..
вдихаю ніч..думки..думки..
як так??-..сама собі дивую..
згори підморгують зірки..

неначе спокою бажають..
неначе хочуть щось порадить..
затім за хмарками щезають..
ніхто їм в цьому не завадить..

вдихаю ніч..думки сумують..
навіщо долі дивуватись??..
ми маєм те..що має бути..
все стало так..як мало статись..