Довiра

Валентина Тараненко
Життя без болю не буває…
Помилки болісні й гіркі
Душа завжди усі прощає,
лише у пам’яті - тривкі…

Сказати легше: "Я прощаю",
та зупинити з рани кров…
але, як тяжко серцю знаю,
довіру повернути знов…