Благання

Виктор Худаков 4
У молитву вкладаю благання,
Коли спати лягаю одна,
Подаруй мені Боже кохання,
Щоб у серці розквітла весна.
Подаруй мені хлопця, будь ласка,
Щоб любити міг тільки мене,,,
Та здійснилась омріяна казка,
Не покинуло щастя мене.

Щоб до мене приходив щоночі,
Той кого часто бачу у сні,
А його зачаровані очі,
Зупинялись лише на мені.
Поцілунок, його, ніби злива,
Окропить, мої спраглі уста,
З ним, я буду довічно щаслива,
А любов моя грішна й свята.

Я в молитву вкладаю благання,
Хай не згасне у серці вогонь,
Подаруй мені, Боже, кохання,
Ніжний дотик гарячих долонь.
А кого, я люблю, таємниця,
Не дізнаються люди чужі,
Хай коханому посмішка сниться,
Поцілунок моєї душі.