Подих лjта

Валентина Вересоцкая
Вже літечко настало вкотре!
Засяяло промінням золотим!
Квітки затамували подих.
Й розквітли ранком осяйним!

І аромат цей дивовижний,
Наповнений цвітінням чарівним
Розвіявся повітрям ніжно,
Та лагідно розтанув в нім.

А подих літнього цвітіння
Навіяв в душу. Роз*ятрив!
Заполонив,немов плетінням!
Він так її боготворив!

Червень 2018