Зустрiч 15

Дмитрий Погребняк 555
Схожі на нас з тобою будуть діти
копія характера,зовнішності та поведінки
та чі хочеш піти на цей крок треба зрозуміти
але це залежить не тільки від чоловіка але і від жінки...
Життя сімейне повинне побудоване з цеглинок
повага,розуміння і довіра найміцніший фундамент
відносини складаються з маленьких запам'ятовуючих частинок
Кохання же грає у житті як музичний інструмент...
Ми прислухаємося і чуємо почуття ми в унісон
тоді ми за руки підемо з тобою пліч о пліч
душа наповнюється в взаємності приємним змістом
але нам потрібно піти з тобою на першу зустріч...