Ти легенько торкнувся коханням своим

Людмила Кравченко 4
Ти  легенько  торкнувся  коханням  своїм,
Зачепив струни сердця, воно знов заспівало.
Час  біжить мов  вода, а  на  сердці  моїм,
Почуття,  що  душою   волало.

Я   шукала   тебе   ти   приходив  у  снах,
В   небесах   голубих  твоє  імя   писала.
Я   кохала   тебе    розквітала    весна,
А   життя    роками    спливало.

Спробуй    послухай..  спробуй    почуй,
Душу,  що   плаче   і   правду   ховає.
Тішусь... надіюсь... чекаю...і  жду,
Та   більш   за   життя   я   кохаю.

Хочеш   повірити?   Значить  повір,
Як    молитву    імя   я    шепочу.
Іноді  так   не  хватає  тих  слів,
Описать  як  коханням  сіяють  очі.

А  погляд,  як  сонячний  промінь,
Що   світлом   торкнувся   глибин.
Боже!   Як   вабить    до    тебе,
Тому  що  єдиний...тому  що  один.

Я   дякую  Богу  за  цей  подарунок,
Що легенько торкнувся коханням своїм.
І   не   забуду    той    поцілунок,
Він  був  єдиний...і  він був  твоїм!!!