МУЗА!!!

Мира Лис
Із музою я зараз на « ВИ»
Рідкісний друг для мене.
Із нею у мене різні дороги
 і лине вона у небеса.

Муза , як і правда, важка .
Не з кожним стане розмовляти.
І водночас вона прудка
Не легко її зловити.

Вона може стати другом
А може – найгіршим ворогом.
Від якого ніде сховатись
Стоїш, немов, під відкритим небом.

Вона сама нас вибирає
Муза робить свої ставки.
Вона думками окриляє
Даруючи свої лаври !!