Травичка дощиком

Левиа
Травичка дощиком умилась
і в пояс Богу поклонилась.
Йому подякувала щиро
за благодатну Його силу.
Що Він омив її стеблинки,
послав цілющії краплинки
і здовольнив природи спрагу,
на добрі справи дав наснагу.
От так й живе правдиве Слово
зціляє душі знову й знову.
І їм так хочеться літати
і Батька-Бога прославляти